Tigers: levensvaardigheden kleuters

Tigers is een unieke en waardevolle cursus, waarbij kinderen van 2 t/m 6 jaar worden meegenomen in de belevingswereld van Timmy en Tina de Tijger! Ze leren op een speelse, didactische en pedagogisch verantwoorde manier over de gevaren van de huidige maatschappij. Er is wereldwijd geen enkele andere cursus die op zo’n hoog niveau een totaalpakket aanbiedt voor de instructeurs, de ouders en kinderen!

Lesprogramma Tigers
Het lesprogramma is ontwikkeld door verschillende specialisten zoals sport- en kinderpsychologen, bewegings- en gezondheidswetenschappers, voedingsdeskundigen en specialisten op het gebied van water-, vuur-, verkeersveiligheid en een aantal zeer ervaren Kids Martial Art-instructeurs. Dit team is continu bezig met ontwikkelingen en stuurt regelmatig updates naar haar instructeurs.
Het programma kent zes thema's, van elk een kwartaal. In totaal duurt het programma dus een kleine 2 jaar. Voorbeelden van onderwerpen zijn: leiderschap en teamwerk, omgaan met vreemden, vuur, water & weg veiligheid en fitness & gezondheid.

Meer informatie via deze site.

Tiger instructeur worden?
Wil jij de levens van kinderen en hun ouders positief beïnvloeden? Als vechtsportdocent kun je ook het Tiger lesprogramma aanbieden binnen je eigen club. Op verschillende momenten in het jaar wordt er in samenwerking met Tigers - Life Skills Education een level 1 instructeurs cursus verzorgd. De cursus kost slechts € 207,-(inclusief instructie handboek en lunch). Er is vervolgens ook een level 2 en level 3 cursus. De kosten voor deelname bedragen hiervoor €150,-. Kijk hier voor de verschillende cursussen.

Meer informatie via deze site. Inschrijven kan ook via dit formulier.

Er is nu ook Dans Tigers met Tiger aanbod in dansvorm voor de allerjongsten. Informeer hier naar de mogelijkheden.