Zon, zee en ... opleidingen

De zomervakantie nadert! We zijn in onze hoofden misschien al wel volop bezig met de naderende vrije dagen of die mooie vakantiebestemming. In ieder geval is het voor veel clubs en trainers een moment om terug te schakelen. Ook vanuit het NIVM gaan we een aantal weken in de vakantie-modus. Omdat we met elkaar niet graag stilstaan, hebben we voor het najaar al wel onze opleidingsagenda gevuld. Voor zowel Sportimpuls clubs als ‘reguliere’ deelnemers hebben we interessante cursussen en bijscholingen. Ervaar ons aanbod en maak het verschil op de mat of in de ring!

Het opleidingsprogramma voor het najaar ziet er als volgt uit, wijzigingen voorbehouden.

Dit jaar starten de nieuwe Sportimpuls trajecten gelijk na de vakantie. Dit betekent dat de opleidingen snel vol kunnen zitten met docenten uit deze projecten. Als je wilt deelnemen, wacht daarom niet te lang met inschrijven.

Nieuwe bijscholingen Naar een Veilig Sportklimaat
Al een aantal jaar verzorgen we onder de vlag van NOC*NSF verschillende bijscholingen uit het programma Naar een Veilig Sportklimaat. Dit zijn de twee sporttak overstijgende bijscholingen 'Themagericht trainen en coachen van 6 - 12 jarigen' en 'Themagericht trainen en coachen van pubers'. Sinds dit jaar kunnen we daar de bijscholing 'Vier inzichten over Trainerschap' aan toevoegen. Dit is een bijscholing van één dagdeel.
Alle drie de bijscholingen kunnen we in-company en geheel naar wens inplannen. Minimum aantal deelnemers is 12. De kosten worden grotendeels gesubsidieerd vanuit het landelijke programma en bedragen voor 2017 slechts €180,- voor een gehele bijscholing van drie dagdelen en slechts €60,- voor de bijscholing Vier inzichten voor Trainerschap. Er is ruimte voor een groep van max 20 trainers, coaches, assistenten, buurtsportwerkers en combinatiefunctionarissen. Informeer naar de mogelijkheden via info@nivm.nl!