Vacature Manager Programma's & directielid

Het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij is een landelijke organisatie met een stevige maatschappelijke agenda. De pedagogische mogelijkheden van de (vecht)sporten zet ze in om bij te dragen aan vraagstukken in onder andere het onderwijs, de wijk of op de werkvloer. Het NIVM bestaat uit een klein, maar gedreven professioneel team met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. Daarnaast heeft ze de beschikking over een landelijk netwerk van professionals in de sport die ze op project- en zzp-basis inzet. Binnen ons vaste team is er plaats voor een nieuwe Manager Programma's & directielid.

Manager Programma's mét directieverantwoordelijkheden m/v
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze nieuwe manager Programma's wordt én daarbij de verantwoordelijkheden draagt die horen bij een directielid. Samen met de manager Communicatie en Strategie ben je in deze functie lid van het directieteam. Dit team wordt door de Raad van Toezicht bijgestaan en geadviseerd.

Je gaat deel uitmaken van een betrokken team waar de lijnen kort zijn. We hechten grote waarde aan eigen verantwoordelijkheid en de vrijheden die daarbij horen. Ondanks dat we maar met drie vaste teamleden werken, zijn we groot in bereik. We pakken met elkaar dan ook alle werkzaamheden aan die nodig zijn om onze 30 lopende projecten tot een succes te maken, partners tevreden te houden, steeds meer docenten verder te scholen en nieuwe kansen te verzilveren.

De manager Programma's heeft de verantwoordelijkheid over alle programma's en bijbehorende projecten, maar begeleidt ook zelf verschillende projecten. Daarnaast is hij / zij het boegbeeld van het NIVM naar buiten toe, stuurt de verschillende (zzp-)adviseurs aan, verzorgt de acquisitie voor nieuwe opdrachten en zoekt voortdurend naar nieuwe samenwerkingen en kansen in de verschillende speelvelden waarin het NIVM opereert.

Vindt hier de volledige vacaturetekst.