Fight Right

Hoe weet ik wat het professionele niveau is binnen een vechtsportclub of met welke vechtsportaanbieder kan ik als gemeente samenwerken in maatschappelijke programma's? Waar kan ik mijn zoon of dochter met een goed gevoel achterlaten, in welke club heerst er een veilig en sociaal pedagogisch sportklimaat en staan er wel de juiste trainers op de mat? Fight Right clubs zijn onderscheidend én kunnen positief beantwoorden aan deze vragen. Het Fight Right programma begeleidt organisaties en gemeenten om deze slag en dit onderscheid naar buiten toe te kunnen maken.

Het programma Fight Right is interessant voor gemeenten en organisaties die het vechtsportaanbod binnen de gemeente willen verbeteren. Door een x-tal clubs te laten voldoen aan de Fight Right criteria kunnen zij rekenen op een gelijk aantal professionele partners die vechtsport als middel kunnen inzetten.

Onderdeel van dit programma is, naast de keuring zelf, een begeleidingstraject van een adviseur. Hierbij wordt gewerkt aan een veilig en verantwoord pedagogisch klimaat binnen de club. Om dit te realiseren, krijgt het technische kader een stevige kwaliteitsimpuls, waardoor er een kwalitatiever aanbod ontstaat. Ook het maatschappelijk kunnen inzetten van de vechtsport staat in dit traject centraal. Het keurmerk levert daarnaast een onderscheiden vermogen voor ouders om hun kinderen naar een veilige en vertrouwde omgeving te sturen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons.