Presteren onder werkdruk en stress

Wanneer we onder druk of spanning komen te staan om wat voor een reden dan ook, is het vaak moeilijk om je hoofd erbij te houden. Alleen vertellen wat je in deze situaties kunt of moet doen, is niet voldoende. Je moet dat oefenen in een situatie waarin je die druk daadwerkelijk ervaart. En dát is wat we in de training Stay Cool Under Pressure gaan doen!

Het doel van de training is dat deelnemers leren hoe ze het hoofd koel moeten houden in lastige en stressvolle situaties. Zo blijf je overzicht houden en op de juiste wijze reageren en handelen.
Via aansprekende werkvormen, theorie en rollenspellen leren we hoe je jezelf onder controle kunt brengen en weloverwogen en adequaat kunt handelen. Ook in stressvolle situaties! We maken hierbij gebruik van technieken en vaardigheden uit de vechtsporten.

SCUP mogelijkheden
Er zijn drie verschillende vormen die we aanbieden variërend qua insteek, duur en prijs.

- Inspiratie en activatie sessie (lengte 2 uur).
- Workshop: aan de slag met de thema's 'Focus, houding en grenzen aangeven' en 'Omgaan en reageren op druk' (lengte 3 - 4 uur).
- Meerdaagse training: een meerdaags programma die opgebouwd is aan de hand van onderstaande thema's (lengte 3 x 3 uur exclusief gratis intake).
- Ademkracht, gronden en focus
- Houding/ lichaamstaal
- Grenzen stellen en bewaken
- What if…..

Meer weten over deze aanpak? Meer informatie is te verkrijgen via info@nivm.nl of 06 - 464 33 282 (Wouter Schols). Zie hier onze flyer.